Werken bij SKPO

Vakmanschap in beweging SKPO is een werkgever van kansen, flexibiliteit en ontwikkeling. Niet de regels staan voorop, maar de gezamenlijke ambitie en persoonlijke doelen. Ruimte is voorwaarde voor groei. De teams geven zelf hun school vorm. Met 36 scholen is er altijd wel een school die bij je past.

Flexibel en dynamisch

SKPO biedt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een voorbeeld? Onze eigen vervangingspool met flexibel inzetbare medewerkers. Nieuwe medewerkers bieden wij flexibele contractvormen waarmee ze afwezige collega’s kunnen vervangen of starten direct op een van onze 36 scholen. En ervaren, interne medewerkers kiezen voor deze pool in het kader van mobiliteit. Zo kunnen ze andere scholen leren kennen.

Onderwijs voor de toekomst

In alle keuzes die we maken staat het kind centraal. Proef van verschillende onderwijs-concepten, werk in verschillende groepen en maak kennis met diverse leerlingen en methoden. Zo krijg je zicht op jouw kwaliteiten. Een goede basis om de school te vinden die het best bij je past en je te ontwikkelen.

Solliciteren

Herken je je hierin? Je hebt plezier in je werk en wilt het elke dag weer een stukje beter doen. Als professional ga je voor kwaliteit en je spreekt een ander daar ook op aan. Je bent nieuwsgierig, durft te twijfelen en te onderzoeken. Je neemt verantwoordelijkheid en bent bereid verantwoording af te leggen.

Ontwikkeling en kennis delen vinden we heel belangrijk bij SKPO.
Spreekt onze visie je aan? Kom werken bij SKPO!

Vacatures

SKPO is voortdurend in beweging. We verwelkomen dan ook graag nieuwe collega’s, per direct én in de toekomst.

Ben je in dienst van SKPO? Bekijk dan via het intranet welke vacatures er zijn.

Stages

Een carrière in het onderwijs begint al vóór het behalen van je diploma. Word jij onze collega van morgen? We bieden stageplaatsen waarbij je alle kansen krijgt om te ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw opleiding of rechtstreeks bij onze scholen.