Werken bij SKPO

SKPO is een bestuur van 35 basisscholen in Eindhoven en Son en Breugel. Met circa 1.100 collega’s bieden wij onderwijs aan meer dan 10.000 leerlingen. Het is onze maatschappelijke opdracht om kansrijk onderwijs te realiseren voor al onze leerlingen. We werken vanuit deze bedoeling. Onze focus ligt hierbij op innovatief en uitdagend onderwijs, wereldburgerschap en duurzaamheid. In ons strategisch beleidsplan lees je hier meer over.

 

Bij SKPO liggen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie en zijn directies van scholen integraal verantwoordelijk. Bij SKPO werken we met elkaar samen vanuit de kernwaarden ontwikkeling, eigenheid, verantwoordelijkheid en verbinding. Wij leren met lef!

Leren met lef

Wij staan voor leren met lef. Lef om uit je comfortzone te stappen om zo te groeien en te ontwikkelen. Dit geldt voor onze leerlingen, maar ook voor onze professionals. We dagen je uit volop te werken vanuit je passie, talenten en ongekende mogelijkheden.

 

Wil je weten hoe enthousiast onze collega’s zijn over werken bij SKPO? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Vacaturealerts via de SKPO app

Vacaturealerts via de SKPO app

Download de Basisschool App voor Apple of Android en stel ‘m in voor SKPO. In de app kun je bij instellingen aangeven dat je een pushbericht wil ontvangen bij elke nieuwe vacature.

Welke school past bij jou?

Onze 35 basisscholen vind je in alle stadsdelen van Eindhoven en in Son en Breugel. Elke SKPO-school is uniek. We werken vanuit vertrouwen en dat betekent dat scholen veel ruimte krijgen om hun eigen invulling te geven aan ons gezamenlijke doel: kansrijk onderwijs voor al onze leerlingen. Benieuwd welke school bij jou past?

Vervangerspool

De vervangerspool kan een mooie plek zijn om je carrière bij SKPO te starten. Door korte en lange(re) vervangingen maak je kennis met verschillende scholen. Zo ontdek je waar jij helemaal in je element bent. Daarbij word je altijd gekoppeld aan een thuisschool en is de directeur daarvan jouw vaste aanspreekpunt.

 

Wij sluiten graag aan bij jouw ervaring en talenten. Samen bespreken we waar en hoe je het liefst wordt ingezet. Wil je meer weten? Neem contact op met Susan Steinmeijer, coördinator van onze vervangerspool: s.steinmeijer@skpo.nl of 06-52723031.

Stage lopen bij SKPO

Een carrière in het onderwijs begint al voor het behalen van je diploma. Word jij onze collega van morgen? We bieden stageplaatsen aan studenten van verschillende opleidingen. Als stagiair krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw opleiding of rechtstreeks bij onze scholen.

Ontwikkeling

Wij staan voor leren met lef. Jezelf ontwikkelen is een proces van telkens doelen stellen, leren en reflecteren. Vanuit je enthousiasme en motivatie leren we je om je talenten en mogelijkheden te benutten. We helpen je om het zelf te doen. Nieuwsgierig zijn en fouten durven maken, helpt bij leren. We kijken met open blik naar de ander en de wereld. Samen zorgen we voor een rijke leeromgeving.

Eigenheid

Meer van jezelf. Jij en al je ‘eigen-aardigheden’ mogen er zijn. Je bent goed zoals je bent. Met jouw initiatieven en ambities voeg je iets moois toe aan de wereld. Soms zit het tegen en daar leer je misschien nog wel het meeste van. Steun dan op je zelfvertrouwen en toon veerkracht.

Ver­ant­woor­­­de­lijk­heid

Verantwoordelijkheid en vertrouwen gaan hand-in-hand. We geven je volop vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat je eigenaarschap kunt ontwikkelen. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen, voor jezelf en voor anderen. Door de ander vanuit vertrouwen te benaderen, toon je respect en denk je in kansen en mogelijkheden.

Verbinding

Samen werken en samen leren is voor ons vanzelfsprekend. We staan open voor iedereen en gaan respectvol met elkaar om. Door gebruik te maken van de kracht van diversiteit ontstaan betekenisvolle verbindingen. We willen van betekenis zijn voor elkaar en we zijn erop gericht om elkaar succesvol te maken.