Onze scholen

Vanuit onze gezamenlijke ambitie en visie bieden onze 35 scholen in Eindhoven en Son en Breugel kansrijk onderwijs voor alle leerlingen. Inclusief onderwijs is ingebed in het aanbod van iedere school. Alle scholen werken intensief samen met voor- en buitenschoolse partners.

Onze scholen

Selecteer een school uit de lijst

of kijk op de kaart hieronder

Inschrijven op een van onze scholen?

Overweegt u een van onze scholen te kiezen voor uw kind? Neem dan rechtstreeks contact met de school om een afspraak te maken voor een kennismaking en rondleiding. De inschrijving verloopt via de school.

Aanmelding voor nieuwkomers in Eindhoven

Voor gezinnen die nieuw zijn in het Nederlandse schoolsysteem, is er een centraal toelatingsbureau van de Eindhovense  schoolbesturen  SKPO en SALTO. Hier vindt u hulp bij het zoeken naar de juiste school, als het kan in de buurt. De toelatingsfunctionaris helpt ook bij vragen over het Nederlandse schoolsysteem. Mailen kan naar admissions@education-eindhoven.nl en bellen naar 040-2606728.

Admissions for newcomers to the Netherlands

For families who are new to the Dutch school system, we have a central admission office for both school boards in Eindhoven. Here you find assistance to look for the right school, preferable in your neighbourhood. The admissions officer can also help you with all your questions about the Dutch school system. You can email to admissions@education-eindhoven.nl or call +31(0)402606728.

Klik op een schoollocatie voor meer informatie