Werken bij SKPO

meer van jezelf. meer vertrouwen. meer buiten de lijntjes.

SKPO is een bestuur van 35 basisscholen in Eindhoven en Son en Breugel. Met circa 1.000 collega’s bieden wij onderwijs aan meer dan 10.000 leerlingen. Het is onze maatschappelijke opdracht kansrijk onderwijs te realiseren voor al onze leerlingen. We werken vanuit deze bedoeling. Op innovatief en uitdagend onderwijs, wereldburgerschap en duurzaamheid ligt hierbij onze focus.

Bij SKPO liggen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie en werken we met elkaar samen vanuit de kernwaarden ontwikkeling, eigenheid, verantwoordelijkheid en verbinding. Wij leren met lef!

Flexibel en dynamisch

SKPO biedt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in onze eigen vervangerspool met flexibel inzetbare leerkrachten. Nieuwe medewerkers bieden wij flexibele contractvormen waarmee ze afwezige collega’s kunnen vervangen of starten gelijk op een van onze 35 scholen. En ervaren, interne medewerkers kiezen voor deze pool in het kader van mobiliteit. Zo kunnen ze andere scholen leren kennen.

Leren met lef

Wij staan voor leren met lef. Lef om uit je comfortzone te stappen om zo te groeien en te ontwikkelen. Dit geldt voor onze leerlingen, maar ook voor onze professionals. We dagen je uit volop te werken vanuit je passie, talenten en ongekende mogelijkheden.

Solliciteren

Herken je je hierin? Je hebt plezier in je werk en wilt het elke dag weer een stukje beter doen. Als professional ga je voor kwaliteit en je spreekt een ander daar ook op aan. Je bent nieuwsgierig, durft te twijfelen en te onderzoeken. Je neemt verantwoordelijkheid en bent bereid verantwoording af te leggen.

Ontwikkeling en kennis delen vinden we heel belangrijk bij SKPO.
Spreekt onze visie je aan? Kom werken bij SKPO!

Vacatures

SKPO is voortdurend in beweging. We verwelkomen dan ook graag nieuwe collega’s, per direct én in de toekomst.

Ontvang vacature-alerts via de app van SKPO
Download de Basisschool App voor Apple of Android en stel ‘m in voor SKPO. Je ontvangt dan een pushbericht als we een nieuwe vacature hebben.

 

Werk je bij SKPO? Dan vind je op intranet de actuele interne en externe vacatures.

Stages

Een carrière in het onderwijs begint al vóór het behalen van je diploma. Word jij onze collega van morgen? We bieden stageplaatsen waarbij je alle kansen krijgt om te ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw opleiding of rechtstreeks bij onze scholen.